Persoonlijke Human Design reading

Ben je toe aan meer inzicht over jezelf? Heb je last van bijvoorbeeld stress, onverklaarbare angsten of heb je moeite met emoties? 

Een Human Design reading helpt jou inzicht te krijgen over jezelf!

In een gesprek van 1,5 uur (online of in mijn praktijk) bespreken we jouw InnerYou en leer jij jezelf een stuk beter kennen! Op het moment dat jij geboren werd lag alles al vast: jouw DNA en jouw levensthema’s. Human Design is je handleiding. De blauwdruk van je levensmissie. 

Het is zo ontzettend waardevol om jezelf beter te leren kennen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk vlak. HD geeft namelijk ook inzicht over jouw rol op de werkvloer. Ben je meer de manager? Of juist de uitvoerder? Alles staat erin! 

Het gesprek wordt opgenomen, zodat jij alles rustig op je gemakje kunt terugluisteren. Ook krijg je van mij een samenvatting van jouw unieke chart! 

Tijdens het gesprek is er alle ruimte voor vragen. Ik beloof je dat je de deur uitgaat met veel kennis en inzichten! 

In een Human Design reading vertel ik je o.a. het volgende:

  • Je energietype (type)

Human design kent vier types en één hybride type (Manifestor, Generator, Projector, Reflector of Manifesting Generator (hybride). Dit is de basis hoe jij met jouw energie omgaat.

  • Je strategie (strategy)

Je strategie zegt iets over hoe jij energie uitwisselt met de wereld en de mensen om je heen. Ieder type heeft een andere strategie en wanneer je deze volgt dan ontstaat er flow. 

  • Je autoriteit (authority) 

Je autoriteit zegt iets over hoe jij beslissingen neemt in het leven. En let op: dit is nooit met je hoofd ;-), maar altijd met je lichaam. Hier gaan we in de reading uitgebreid op in. 

  • Je profiel (profile)

Je profiel geeft aan hoe jij in de wereld staat, hoe je het beste leert en hoe je dingen aanvliegt. Eigenlijk is het jouw rol in het leven. Een profiel bestaat altijd uit een bewuste en onbewuste kant. Deze komen beiden aan bod tijdens de reading.

  • Je niet-zelf thema (not-self theme)

Je not-self theme komt naar voren wanneer jij niet in lijn leeft met je strategie en autoriteit. Dit kan bijvoorbeeld woede of verbittering zijn. Het is eigenlijk een alarmbel voor jou dat je mag gaan bijsturen vanuit je design. 

  • Je signature

Deze is een stuk leuker, want je signature komt naar voren wanneer jij wél in lijn leeft met je design! Denk hierbij aan succes of tevredenheid.

  • Jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centrums

Dit zijn de open en ingekleurde valkjes in jouw chart. Super waardevol om deze goed te kennen, aangezien hier jouw grootste conditioneringen vaak zitten! 

  • Je gates en channels

Iedere chart heeft gates en channels (de rode en zwarte lijnen). Hier gaan we ook op in tijdens de reading. 

De reading kan in de praktijk in Wateringen, of online via Zoom gedaan worden.

Yes, dit wil ik!

Ben jij er klaar voor om jezelf beter te leren kennen? Leuk!!

De investering voor een Human Design reading is slechts

€ 140,- incl. BTW

De sessie kan contant of per betaalverzoek worden afgerekend.
Sessies die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, worden voor de helft in rekening gebracht.

Wil je nóg meer next level gaan in je persoonlijke ontwikkeling?

Kijk dan eens bij het Human Design InnerYou traject! 

Hét driemaandelijkse traject waarin we een deepdive maken in jouw ontwikkeling zodat jij in alignment komt met jezelf!